TAPAHTUMAKALENTERI 


Unelmien liikuntapäivä 10.5. on kaikenlaisen liikkumisen popup-päivä, jolloin kaikki ihmiset kutsutaan liikkumaan omin tavoin ja keinoin.

Kutsu Unelmien liikuntavuoteen -video. 

Tapahtumakalenteri

  


Valtakunnallista Leikkipäivää vietetään lauantaina 13.5.2017. Suomen Vanhempainliitto on mukana Leikkipäivä-verkostossa ja kannustaa jäsenyhdistyksiään järjestämään oman leikkitempauksen joko Leikkipäivänä tai muulloin toukokuussa. Ilmoita tapahtumasi myös leikkipäivän tapahtumakalenteriin.

Leikkipäivän facebook-sivut.

 

 


Valtakunnallinen Koulurauhan julistustapahtuma lukuvuodelle 2017-18 järjestetään torstaina 24.8. klo 9.30 -10.30 Helsingissä, Kaisaniemen kentällä.

Julistustapahtumaa voi seurata myös suorana nettilähetyksenä Koulurauhan verkkosivujen kautta.

Koulurauha-vuoden teemana on "Oikeus olla ja unelmoida". Katso tästä, millaiset asiat tekevät Koulurauha-työryhmän oppilaiden mielestä koulusta mukavan.

Lue lisää Koulurauha-ohjelmasta .


Apuvälineillat Helsingissä keväällä 2017

Lukeminen hidasta? Kirjoittaminen työlästä? Pulmia matematiikassa tai vaikeuksia vieraissa kielissä? Miten kirjoitetaan puhumalla?
Tule mukaan Erilaisten oppijoiden liiton järjestämiin Apuvälineiltoihin, seuraava ilta järjestetään ma 29.5. klo 16.30-18.00 osoitteessa Erilaisten oppijoiden liitto/Apuvälinekeskus, Vuorikatu 16 A 3 (3.krs), Helsinki.

Lisätietoa.


Perheaikaa.fi

www.perheaikaa.fi/nettiluennot 

Sivis logo

Suomen Vanhempainliitto on Opintokeskus Siviksen jäsen. Tutustu Opintokeskus Siviksen koulutustarjontaan ja ilmoittaudu mukaan. Koulutukset ovat maksuttomia.

Vuoden 2017 koulutukset.


 


 

Ideoita varainhankintaan


 

 

 

 

© Suomen Vanhempainliitto ry. Perustettu 1907. Ekstranet Palaute Sivukartta Opetushallitus Opetusministeriö RAY