Julkaistu 14.9.2017

Järjestötoiminnan asiantuntija

Suomen Vanhempainliitto on valtakunnallinen vanhempien osallisuuden sekä kodin ja koulun yhteistyön asiantuntija. Liittoon kuuluu n. 1300 rekisteröitynyttä päiväkodeissa, kouluissa ja kuntatasolla toimivaa vanhempainyhdistystä.

Etsimme nyt toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

järjestötoiminnan asiantuntijaa.

Järjestötoiminnan asiantuntija kehittää Vanhempainliiton yhdistys- ja järjestötoimintaa ja auttaa liiton jäsenyhdistyksiä menestymään, verkottumaan ja tekemään yhteistyötä päiväkotien, koulujen, oppilaitosten ja kuntien kanssa. Työssä käytetään monipuolisesti eri viestintäkanavia ja -välineitä.

Voit olla hakemamme henkilö, jos sinulla on korkeakoulututkinto sekä kokemusta yhdistys-/järjestötoiminnasta. Toivomme, että sinulla on aktiivinen kehittämisote ja taito innostaa ja kannustaa vapaaehtoistoimijoita. Työssäsi auttaa, jos olet itsekin tutustunut vanhempaintoimintaan. Koulumaailman ja kuntatason vaikuttamistyön tuntemus on ehdottomasti plussaa. Jos lisäksi teet tuloksellista työtä itsenäisesti, mutta yhteen hiileen puhaltaen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, voi tämä paikka olla sinun.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän perheystävällisiä käytänteitä noudattavassa työyhteisössä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Työntekijöillä on etätyömahdollisuus. Järjestötoiminnan asiantuntijan tehtävä sisältää matka-, ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävä alkaa 1.11.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen tulee toimittaa Suomen Vanhempainliittoon viimeistään 2.10.2017 klo 8.00 osoitteeseen toimisto (at) vanhempainliitto.fi.

Tiedustelut

Toiminnanjohtaja Ulla Siimes vastaa tehtävää koskeviin puhelintiedusteluihin
keskiviikkona 20.9. klo 9-12 sekä perjantaina 29.9. klo 10-13 numerossa
040 553 0981.

 

 Suomen Vanhempainliiton logo

 

Suomen Vanhempainliiton 110-vuotistunnus

© Suomen Vanhempainliitto ry. Perustettu 1907. Ekstranet Palaute Sivukartta Opetushallitus Opetusministeriö RAY