Hae arkistosta

Järjestöt haastavat kuntavaaliehdokkaat lasten ja nuorten asialle

Kannanotot, Uutiset, 16.02.2017

Kuntavaaliehdokkaat haastetaan allekirjoittamaan Lasten ja nuorten valtuutetun huoneentaulu. Allekirjoittamalla ehdokkaat sitoutuvat edistämään lasten ja nuorten hyvinvointia tukevia tavoitteita, mikäli tulevat valituiksi kunnanvaltuutetuiksi.

Huoneentaulun ovat yhteistyössä laatineet seuraavat lasten ja nuorten järjestöt ja viranomaiset:

Suomen Nuorisoyhteistyö - Allianssi, Kirkkohallituksen Kasvatus ja perheasiat, Lastensuojelun Keskusliitto, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Pelastakaa Lapset ry, SOS-Lapsikylä, Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto ry, Suomen UNICEF, Suomen Vanhempainliitto, Suomen Olympiakomitea ry ja Valtion nuorisoneuvosto.

Lue lisää: huoneentaulu.fi

#huoneentaulu