Vanhempainyhdistystoiminta vahvistaa kodin ja koulun yhteistyötä, edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja tarjoaa vertaistukea kotien kasvatustyölle. Toimivalla yhteistyöllä koti ja koulu voivat yhdessä vaikuttaa lasten ja nuorten motivaatioon, oppimistuloksiin ja kouluviihtyvyyteen.

Suomen Vanhempainliittoon kuuluu lähes 1400 päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa vanhempainyhdistystä.

Tutustu ja osallistu!

Kaipaatko materiaalia kodin ja koulun yhteistyön vahvistamiseen ja vanhempaintoiminnan tueksi? Suomen Vanhempainliiton jäsenyhdistykset voivat tilata materiaalia maksutta käyttöönsä. Tutustu monipuoliseen aineistoomme täällä.

Ajankohtaista Aikaisemmat
4.7.2014
Jos lasta ei halua lähettää viikoksi kesäkerhoon tai ponileirille, voi oman talon tuntumassa keksiä uusia, edullisia harrastuksia.Yle kokosi...
Kerro mielipiteesi

Ovatko säästöpaineet vaikuttaneet lapsesi kouluarkeen?

Kyllä, muutokset tuntuvat kouluarjessa36%
Eivät, kouluarki sujuu kuten ennenkin32%
En osaa sanoa32%
Valtakunnallista Kodin ja Koulun Päivää vietetään 26.9.2014. Lähes tuhannessa koulussa kautta maan järjestetään tilaisuuksia kotiväen ja koulun kohtaamisille. Vietetäänkö teidän koulussa Kodin ja Koulun Päivää?

kodinjakoulunpaiva.fi

Koulurauhaa ja kavereita

Valtakunnallinen Koulurauha lukuvuodelle 2014–2015 julistetaan Tampereella, Ratinan stadionilla 21.8.2014.

Lukuvuoden teemaksi on valittu ystävyys ja sen vaaliminen. Jokainen meistä  voi olla koulurauhanturvaaja. Otetaan puheeksi ja teoiksi kotona ja koulussa!

Lue lisää© Suomen Vanhempainliitto ry. Perustettu 1907. Ekstranet Palaute Sivukartta Opetushallitus Opetusministeriö RAY