Suomen Vanhempainliiton johtokunnan puheenjohtajan ja jäsenten ehdokashaku on käynnissä 9.8. - 15.9.2018.
Sinustako tärkeä edustaja valtakunnalliseen järjestöön?

Lue lisää.

Uudistamme verkkosivustomme!

Uudet sivut palvelevat vanhempaintoimijoita sekä opetus- ja kasvatusalan ammattilaisia syyskuusta 2018 alkaen. Uudistuksen myötä haluamme tarjota sidosryhmillemme entistä kohdennetumpaa ja hyödyllisempää materiaalia kasvatusyhteistyön kehittämiseen. Osoite säilyy samana, sisältö ja tekniikka tuodaan tähän päivään. #kohtiuutta!
Suomen Vanhempainliitto on vanhempien osallisuuden ja kasvatusyhteistyön valtakunnallinen asiantuntija. Liittoon kuuluu runsaat 1300 päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa vanhempainyhdistystä yli 200 kunnassa ympäri maan.


Uutiset Aikaisemmat
21.8.2018
Koulurauha alkavalle lukuvuodelle julistetaan Vantaalla 22. elokuuta. Ensimmäistä kertaa tapahtumassa ovat laajemmin mukana myös...
Twitter Kaikki
Utsjoelta Hankoon, Kaarinasta Ilomantsiin. Vanhempainliiton jäsenyhdistyksiä toimii 220 kunnassa kautta maan. Liittoon kuuluun n. 1300 rekisteröitynyttä, päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa toimivaa vanhempainyhdistystä.

Toiminnan tavoitteena kodin ja koulun / päiväkodin tavoitteellinen ja toimiva yhteistyö.

Tulossa syksyllä 2018

Saimme Vanhempien barometri 2018 kyselyyn noin 10 000 vastausta, kiitos! Barometrin tulokset julkaistaan syksyllä 2018. Kyselyllä selvitimme peruskoululaisten vanhempien näkemyksiä lasten koulunkäynnistä, uudesta ops:sta, kodin ja koulun yhteistyöstä ja vanhempien osallisuudesta kouluyhteisöissä. Elokuussa julkaisemme myös uuden Tervetuloa yläkouluun! -oppaan. Opas on suunnattu yläkouluun siirtyvien nuorten vanhemmille.   
© Suomen Vanhempainliitto ry. Perustettu 1907. Ekstranet Palaute Sivukartta Opetushallitus Opetusministeriö RAY